Over Qroq

Het Qroq-team

“Moh segg” – Haike Vercoutter

Hallo, ik ben Haike en ik studeer Sportjournalistiek aan Howest in Kortrijk. Mijn stukken zal je dus vooral terugvinden onder de rubriek “Sport”, maar ik ben geïnteresseerd in veel meer dan dat. Ik ben een fiere Bruggeling en ben niet bang om dat te tonen (wat niet iedereen even leuk vindt). Stilzitten is moeilijk voor mij en met zwijgen heb ik het ook vaak lastig. Ik heb een positieve blik op het leven, maar ga een stevig debat niet uit de weg.

Mijn favoriete croque: gewoon een simpele croque met mayonaise, meer moet dat niet zijn.

“Hmm, Tasty” – Charles Gadeyne

Hoihoi, ik ben Charles Gadeyne, en ik studeer Journalistiek aan de Hogeschool West-Vlaanderen, maar ik ben veel te hyperactief om enkel voor hen content te maken. Daarom post ik hier vanalles dat mij, en hopelijk jou, interesseert. Je gaat me vooral tegenkomen in de wat zwaardere onderwerpen. Toegegeven, ik heb een scherpe pen en een uitgesproken mening, maar ik heb gelukkig ook een boontje voor goede tegenargumenten en rake opinies.

Mijn favoriete croque: De superieure croque bolognese. Ik ben een hautaine zak, dus een omhoogevallen croque past wel.

“Daar eet ik een chipje op” – Floor Vergote

Dag nieuwsgierigaard, ik ben Floor Vergote. Net zoals Haike en Charles studeer ik Journalistiek aan Howest in Kortrijk. Van kleins af aan namen mijn ouders mij mee naar concerten. Zo is mijn passie voor muziek ontstaan en sindsdien gegroeid. Ik luister voornamelijk naar rock, maar andere muziekstijlen spreken me ook zeker aan. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig en stel ik veel vragen (tot ergernis bij vrienden en familie). Daarom zal ik actuele gebeurtenissen vertellen vanuit de ooghoeken van mijn medejournalisten en ikzelf.

Mijn favoriete croque: een klassieke croque-monsieur, maar met extra kaas en ketchup natuurlijk.

Over Qroq zelf

Qroq komt van ‘croque-monsieur’, hét lekkere studentengerecht bij uitstek. Daarnaast vormde deze maaltijd de basis voor onze vriendschap. Al een tijdje bruisen we van talloze ideeën en zochten we een plek om al ons journalistiek en artistiek ei kwijt te geraken. Vandaar dus: Qroq!

%d bloggers liken dit: