Knuffeltime with Qroq – De Valentijnsplaylist

Geen valentijnsdag zonder een streepje melige muziek. Laat je innerlijke romanticus los met deze 50 met tederheid geselecteerde liefdesnummers. Onze redactie heeft ook de vrijheid genomen enkele favorieten eruit te pikken, zodat jij en je knuffelcontact geen tijd verliezen met shufflelen, en met meteen kunnen knuffelen. All love, Qroq.

Floor: Lord Huron – The Night we Met

Het nummer doet me denken aan mijn beste eerste date tot nu toe. Die duurde van 7 uur s’avonds tot 4 uur s’ochtends, terwijl ik er op voorhand niet echt naar uitkeek. De momenten die ik met die persoon heb meegemaakt zijn onvergetelijk. Soms heb ik wel heimwee naar die nacht.

Charles: The Cinematic Orchestra – To Built a Home

Soms laat muziek zich niet bevangen in woorden. Ik zal nooit kunnen uitleggen wat dit nummer voor mij betekent, en ergens is dat de schoonheid er ook van. De zekerheid dat mijn emoties altijd in die tedere noten zullen zitten, en nooit in banale zinnen. Ik heb mezelf leren kennen, mijn rauwe emoties verbeten en dierbaren verloren op elke toon van dit nummer. Het was mijn uitlaatklep, mijn engelbewaarder en vertrouwenspersoon voor enkele moeilijke momenten. Het is voor mij het eeuwige liefdeslied.

Haike: Shawn Mendes – Perfectly Wrong

Noem me standaard, maar ik vind de muziek van Shawn Mendes echt goed. Elke keer ik dit lied hoor, krijg ik kippenvel. Het brengt mooie herinneringen met zich mee. Wie valt nu niet voor iemand die eigenlijk niet de juiste persoon voor je is?

Gepubliceerd door Charles Gadeyne

Journalist aan de Hogeschool West-Vlaanderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: